Sugeng rawuh ing situs web iki!

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Napa nggunakake lapisan Teflon?

Kurang gesekan - iki tegese bagean obah sing dilapisi ing PTFE bakal gampang geser, nyebabake kurang panas, kurang nyandhang & nyuda resiko geni.Koefisien gesekan PTFE minangka sing paling murah nomer telu saka bahan padhet sing dikenal.

Self-cleaning - minangka PTFE minangka bahan non-kelet, rereget ora bakal nempel.

Efektif ing sawetara saka sudhut Suhu - PTFE bisa nangani extremes saka suhu sing cocok kanggo akeh aplikasi.Efektif ing suhu permukaan sing terus-terusan nganti 260 derajat celcius lan suhu sing luwih dhuwur bisa ditindakake sajrone wektu sing luwih cendhek.

Ketahanan cuaca jangka panjang - PTFE minangka bahan sing awet banget.Contone, ora kena pengaruh ultraviolet lan tahan kanggo oksidasi, owah-owahan warna, lan embrittlement.

Non-flammability - PTFE nawakake resistance mirunggan kanggo suhu dhuwur lan geni amarga wis titik leleh dhuwur banget lan suhu otomatis-ignition.

Ketahanan kimia kanggo reagen korosif - iki tegese umume bahan kimia ora kena pengaruh lan dadi pilihan kanggo umume industri.Asring digunakake minangka gasket ing ngendi bahan kimia agresif digunakake

Sifat listrik sing apik - PTFE nawakake resistensi listrik lan kekuatan dielektrik sing dhuwur.

Nduwe umur layanan sing apik banget, nahan sifate sajrone wektu sing suwe.

Nduwe indeks bias sing sithik, tegese tampilan visual produk ora bakal owah sawise cahya cahya.

Kepiye carane njamin jumlah Teflon?

Test adhesion, ing Mingxiu, kabeh produk bakal liwati test adhesion sadurunge sade.

Priksa permukaan sing dilapisi Teflon lan tes insulasi otomatis, insinyur kita bakal mriksa titik kanggo mesthekake permukaan Teflon kanthi rata lan elegan.

Kenapa milih Mingxiu?

Kemampuan produksi maksimal, kita minangka produsen pertama kawat Teflon ing sisih kidul-wétan China, tegese kita ndhukung pesenan gedhe lan pangiriman wektu.

Insinyur lan tim dhukungan sing berpengalaman, insinyur kita wis fokus ing industri iki luwih saka 15 taun, bisa ngrancang lan ngasilake produk sing bisa disesuaikan saka pelanggan saka industri sing beda-beda.

Kita nguji kualitas kabel tembaga liwat CAD, resistance tester, pressure tester.

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita minangka pabrik duwe pengalaman manufaktur luwih saka 18 taun.

Apa sertifikasi sampeyan duwe?

Kita duwe 5 jinis seri produk, kawat Teflon, kabel bebas halogen, kabel koaksial RF, kabel koaksial RG, kabel medis multi inti, model produk, UL10064, UL1332, UL1330, UL1331, UL1333, UL3302, UL3267, UL3302, UL3267, 3 RG178, RG179, RG316, RF0.64, RG0.81, kabel medis...etc

Ing endi pabrik sampeyan?

6-7th Floor, Building B, No.. 21, Nanshe Road, Humen Town, Dongguan China.

Carane aku bisa njaluk sawetara conto?

Yen kita duwe saham, ing 10 meter, gratis.Utawa kita bakal ngisi biaya sampel.

Apa sampel gratis pengiriman?

Sorry, iku kudu ing sisih customer.

Apa istilah pembayaran sampeyan?

Kita duwe sawetara syarat pembayaran kanggo sampeyan, T / T, Western Union, Paypal, L / C, lsp.

Apa babagan wektu timbal kanggo produksi massal?

Jujur, gumantung saka jumlah pesenan.

Apa kabel iki duwe saham?

Mangga dipriksa karo sales kita.jumlah pesenan tekan 6100m / ukuran / werna bisa ngatur produksi.